Inspiratie

Hieronder staan een aantal aangelegde tuinen die u een beeld geven van de diverse mogelijkheden, bij Dhuyvetter hoveniers word er met een frisse en eigentijdse blik naar uw tuin gekeken, hierdoor krijgt iedere tuin een unieke uitstraling. 

Diversen Buitenruimte

Onbeperkte mogelijkheden

De mogelijkheden zijn vaak veel minder beperkt dan u misschien denkt. Een ruime keuze van materialen en planten van diverse leveranciers zorgen ervoor dat er altijd een plan kan gemaakt worden dat aan uw verwachtingen voldoet of zelfs te boven gaat, passend in uw budget.

Kijk hieronder voor een aantal mogelijkheden.

Verharding

Halfverharding/grind

Betontegels/klinkers

Gebakken bestrating

Keramische tegels

Materialen

Verharding in een tuin moet vooral functioneel zijn, onderhoudsvriendelijk, en passend in het geheel. De mogelijkheden daarin zijn bijvoorbeeld;

-  Halfverharding en grind

-  Betontegels/klinkers

-  Gebakken klinkers

-  Keramische tegels

-  Natuursteen/kasseien

Plaatsing

Om lang plezier en gemak te hebben van uw verharding is een correcte plaatsing belangrijk. In de meeste gevallen word uw bestrating daarom gelegd in stabilisé en er word altijd een voldoende stevige ondergrond voorzien. Keramische tegels en natuursteen worden verlijmd in een mortelbed. 

Voegen

Bijna alle soorten verharding kunnen worden voorzien van een geschikte voegmortel, daardoor word het onderhoud zeer beperkt. 

 

Houtbouw