Aanleg

De aanlegfase is de belangrijkste stap richting uw tuinplezier. Het is ons streven dat het gemaakte plan zo goed mogelijk en naar uw wens uitgevoerd wordt. Na het ontwerp en een akkoord op de offerte plannen we het werk in. Het doel is altijd om ons aan deze planning te houden, door langere levertijd op materialen kan het echter wel eens gebeuren dat een werk verschuift. Dit gaat altijd in overleg.

 

Tijdens de aanleg vinden wij de kwaliteit van het werk en het juiste materialengebruik zeer belangrijk. Zo staan wij garant voor lang tuinplezier.   Doordat tijdens de ontwerpfase het plan goed doorgesproken is, kunnen we vervelende verrassingen tijdens het werk vaak voorkomen, evenals extra kosten. Als er al extra kosten gemaakt worden, wordt dit altijd tijdens het werk met u overlegd.

 

De meest uiteenlopende en complexe opdrachten voeren wij uit, niet alleen particuliere tuinen,  ook het aanleggen van een tuin bij een wooncomplex of een bedrijfstuin zien wij als een uitdaging die we graag met u aangaan.

Wat wij ook als een uitdaging zien, is het zoeken naar duurzame groene oplossingen in uw tuin of project, waardoor we ons inzetten voor een betere leefomgeving.  

 

 

Bekijk hier onze gerealiseerde Projecten.

 

Het hergebruiken van oude gebakken waaltjes is een mooi voorbeeld van duurzaam werken.